fbpx

OlsensPolering

KONTAKT

Hvem er vi?

Olsens Polering ApS udfører vinduespolering og solcellevask for både private og virksomheder.

Olsens Polering ledes af Carina og Kasper som har 17 års erfaring i branchen. Firmaet har base i Næstved, men vi kører på det meste af Sjælland og Stor København.

Nøgleordene i vores virksomhed er professionel og pålidelig.

Vores kunder ved de kan regne med os, både når de gælder kvalitet og stabilitet. Vores medarbejdere yder et højt serviceniveau og derfor har vi kun tilfredse kunder. Mange af vores kunder får vi ved anbefaling fra eksisterende kunder, fordi vi er professionelle, rettidig og leverer den aftalte ydelse.

Olsens Polering har konstant fokus på udvikling af nye vinduespudser- metoder, materialer og hjælpemidler. Det gør os i stand til at løse opgaven til gavn for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet til den mest konkurrencedygtige pris.

Miljøet er også et fokus område for os, derfor bruger vi kun Svanemærket produkter og forsøger så vidt muligt, altid at optimerer vores ruter for at minimerer kørsel imellem opgaverne.

Vores vinduespudser arbejder i følgende områder

Vi har base i Næstved, og vi pudser vinduer på det meste af Midt- og Sydsjælland.

Bisserup, Fuglebjerg, Ringsted, Haslev, Strøget (KBH), Køge, Stevns, Tappernøje, Lundby, Vordingborg, Mogenstrup, Karrebæksminde og Næstved

Er du i tvivl om vi kommer i dit område så kontakt os

vinduespudsning sjælland

SKYTTEMARKSVEJ 36, 4700 NÆSTVED

SPAR 25% med servicefradrag

Du vil altid få tilsendt en faktura på mail, som du kan bruge til at trække fra i dit servicefradrag på din årsopgørelse. Er du i tvivl om dette kan du på SKATs hjemmeside: læse mere omkring servicefradrag.

BESTIL
TILBUD

Tryk på knappen forneden, udfyld kontaktformularen – så kommer jeg
forbi og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud