fbpx

OlsensPolering

Vinduespudser i Vordingborg

Er du på jagt efter en vinduespudser i Vordingborg eller i nærområdet? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Olsens Polering har vi specialiseret os i vinduespudsning i Vordingborg og hele Sydsjælland. Vi er stolte af at tilbyde en pålidelig og professionel vinduespudser tjeneste, der giver dine vinduer klarhed og skønhed, uanset om det er i dit hjem eller din virksomhed.

Ved at lade os tage sig af vinduespudsningen sparer du værdifuld tid og energi. Du behøver ikke længere bruge timer på at pudse vinduer, og du kan fokusere på andre vigtige opgaver i stedet.

vinduespudser i Vordingborg

Derfor skal du vælge os til at vaske dine vinduer

Vi pudser også vinduer i disse byer

vi kører ud og vasker vinduer i vordingborg

Vi pudser masser vinduer på boliger og erhvervslejemål i Vordingborg og vi kan også vaske dine. Vi holder desuden til på det meste af Sydsjælland og kører rundt i disse områder

Er du usikker på om vi kører ud til dig? Kontakt os og lad os se på det sammen.

Hvorfor skal du vælge os til at holde dine vinduer rene i Vordingborg?

Vi har været i branchen siden 2006 og har derfor masser af erfaring i at samarbejde med kunder.

Bag Olsens Polering står Carina og Kasper, vi har kontor i Næstved, men vi kører ud til det meste af Sydsjælland. Vi ved at det kræver stor tillid at få en vinduespudser – Derfor gør vi meget ud af at skabe tillid til vores kunder. Du som kunde kan altid stole på os, både når det kommer til kvalitet og stabilitet. 

Alle medarbejdere i Olsens polering er blevet grundig trænet op og leverer service i særklasse, hvilket resulterer i tilfredse kunder.

Vi elsker at udvikle os og finde på nye og bedre metoder, materialer og redskaber til vinduespudsning. Dette gør os i stand til at udføre vores opgaver til gavn for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet, og alt dette til de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Vi prøver at være så bevidste om miljøet som overhovedet muligt, derfor anvender vi udelukkende Svanemærkede produkter og stræber efter at optimere vores ruter for at minimere transporttid mellem opgaverne.

Det siger vores dejlige kunder i Vordingborg

Glad, smilende og lige til tiden og mine vinduer er rene og pæne👌 Kan varmt anbefales herfra” 

 

“Hurtig, effektiv og flot arbejde, kan kun give ham den bedste anbefaling med

Hvad er din investering i at få rene vinduer?

Hvis du vil have en helt nøjagtig pris, kan du udfylde vores formular og vi vender tilbage hurtigst muligt med en eksakt pris. Men det er faktisk ikke så dyrt igen at få en professionel vinduespudser. Vi er super hurtige til vores arbejde og derfor får du en ultra skarp pris. Hvis du vil have en indikation på prisniveau starter de her:

Pris på vinduespudsning

*Frapris
130 kr Pr. gang
  • Udvendig pudsning
  • Du vælger selv om du ønsker hver 4, 8 eller 12. uge
  • Priseksempel på et gennemsnitlig hus

Vi tilbyder også Solcellevask

Vi tilbyder også vask af solcelleanlæg. Har du fået solceller installeret på taget, er det super vigtigt at disse holdes rene, så du får det fulde potentiale. Hvis du ønsker at vi også skal klare dine solceller, samtidig med vinduespudsning, er vi den perfekte partner.

Sådan arbejder vi

Vi benytter os bl.a. rentvandsanlæg til at hjælpe med at få det bedste resultat og de flotteste vinduer. Derudover tørrer vi også altid ruderne efter, så vi minimere risikoen for striber eller et mindre godt resultat. Det betyder at du ikke skal gå rundt efterfølgende og tørre op efter os, for det har vi klaret. – Det syntes vi kun er fair.

Har vi en aftale i bogen, kommer vi selvfølgelig til tiden -og skulle der ske noget uventet fx sygdom eller meget trafik, ringer vi med det samme. 

Du kan stole på os.

 

"Hvorfor fik jeg ikke vasket vinduer noget før?"

Vinduespudsning er måske ikke det mest spændende punkt på din to-do-liste i en hektisk hverdag, men det betyder ikke, at det ikke er vigtigt. Har du nogensinde stået tilbage og tænkt:

“Hvorfor gjorde jeg ikke det her før?”

Den følelse kan du opleve hver måned med vores samarbejde, og det koster mindre end du tror at få en fast vinduespudser hver måned eller hver anden. Nyligt pudset glas ser bare bedre ud, uanset om du driver virksomhed eller venter gæster derhjemme.

Vidste du, at du kan spare 25 % med servicefradraget?

Skats servicefradrag giver dig mulighed for at trække udgifter til forskellige serviceydelser fra i din skatteberegning. En ydelse, der ofte kvalificerer sig til dette fradrag, er for eksempel vinduespudsning. Ved at benytte dette fradrag kan du effektivt reducere dine skatteomkostninger og samtidig nyde godt af en klar og ren udsigt.

For at benytte servicefradraget til vinduespudsning skal du blot sikre dig, at tjenesten udføres af en professionel og registreret udbyder – som for eksempel os. Dette sikrer, at udgifterne er berettigede til fradrag. Efter endt tjeneste bør du sørge for at opbevare dokumentation, såsom kvitteringer eller fakturaer, der viser omfanget af arbejdet og de udførte tjenester. Du modtager naturligvis altid en faktura fra os.

Når årsopgørelsen nærmer sig, kan du indberette dine serviceudgifter i din skattemappe på SKAT’s hjemmeside. Husk at tjekke de specifikke regler og retningslinjer for servicefradraget på SKATs hjemmeside for at sikre, at du overholder alle krav og begrænsninger.

At udnytte servicefradraget til vinduespudsning er en smart måde at reducere dine omkostninger på og samtidig bevare et rent og klart hjem eller arbejdssted.

BESTIL
TILBUD

Tryk på knappen forneden, udfyld kontaktformularen – så kommer jeg
forbi og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud