fbpx

OlsensPolering

Vinduespudsning i Haslev

Søger du en dygtig og pålidelig vinduespudser i Haslev? Hos Olsens Polering er vi eksperter i at give dig skinnende rene vinduer, så du kan se ud af dine ruder.

Vi brænder for at give vores kunder god service med vores professionelle vinduespudsere tjeneste. Vi er et lille dedikerede hold, men vi leverer også en pålidelig og skinnende ren service, som du kan stole på.

Vores mål er at forvandle dine vinduer fra matte og støvede til gnistrende klare, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Har du brug for regelmæssig vedligeholdelse for at undgå beskidte ruder, er vi her for at levere den service, du har brug for.

Så tøv ikke med at kontakte os i dag, og lad os få dine vinduer til at stråle. Olsens Polering er din pålidelige samarbejdspartner, når det handler om vinduespudsning i Haslev og resten af Sjælland.

vinduespudser i Karrebæksminde

Derfor skal du vælge os til at vaske dine vinduer

Vi pudser også vinduer i disse byer

vinduespudser i Haslev

Vi pudser masser vinduer på boliger og erhvervslejemål i Haslev og vi kan også vaske dine. Vi holder desuden til på det meste af Sydsjælland og kører rundt i disse områdder

Er du usikker på om vi kører ud til dig? Kontakt os og lad os se på det sammen.

Hvorfor skal du vælge os til at holde dine vinduer rene i Haslev?

Vi har været i branchen siden 2006 og har derfor masser af erfaring i at samarbejde med kunder.

Bag Olsens Polering står Carina og Kasper, vi har kontor i Næstved, men vi kører ud til det meste af Sydsjælland. Vi ved at det kræver stor tillid at få en vinduespudser – Derfor gør vi meget ud af at skabe tillid til vores kunder. Du som kunde kan altid stole på os, både når det kommer til kvalitet og stabilitet. 

Alle medarbejdere i Olsens polering er blevet grundig trænet op og leverer service i særklasse, hvilket resulterer i tilfredse kunder.

Vi elsker at udvikle os og finde på nye og bedre metoder, materialer og redskaber til vinduespudsning. Dette gør os i stand til at udføre vores opgaver til gavn for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet, og alt dette til de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Vi prøver at være så bevidste om miljøet som overhovedet muligt, derfor anvender vi udelukkende Svanemærkede produkter og stræber efter at optimere vores ruter for at minimere transporttid mellem opgaverne.

Det siger vores kunder i Haslev

Glad, smilende og lige til tiden og mine vinduer er rene og pæne👌 Kan varmt anbefales herfra” 

– Belinda, Haslev

“Hurtig, effektiv og flot arbejde, kan kun give ham den bedste anbefaling med

– Bjarne, Haslev

Hvad er din investering i at få rene vinduer?

Hvis du vil have en helt nøjagtig pris, kan du udfylde vores formular og vi vender tilbage hurtigst muligt med en eksakt pris. Men det er faktisk ikke så dyrt igen at få en professionel vinduespudser. Vi er super hurtige til vores arbejde og derfor får du en ultra skarp pris. Hvis du vil have en indikation på prisniveau starter de her:

Pris på vinduespudsning

*Frapris
130 kr Pr. gang
  • Udvendig pudsning
  • Du vælger selv om du ønsker hver 4, 8 eller 12. uge
  • Priseksempel på et gennemsnitlig hus

Vi tilbyder også Solcellevask

Vi tilbyder også vask af solcelleanlæg. Har du fået solceller installeret på taget, er det super vigtigt at disse holdes rene, så du får det fulde potentiale. Hvis du ønsker at vi også skal klare dine solceller, samtidig med vinduespudsning, er vi den perfekte partner.

Sådan arbejder vi

Vi benytter os bl.a. rentvandsanlæg til at hjælpe med at få det bedste resultat og de flotteste vinduer. Derudover tørrer vi også altid ruderne efter, så vi minimere risikoen for striber eller et mindre godt resultat. Det betyder at du ikke skal gå rundt efterfølgende og tørre op efter os, for det har vi klaret. – Det syntes vi kun er fair.

Har vi en aftale i bogen, kommer vi selvfølgelig til tiden -og skulle der ske noget uventet fx sygdom eller meget trafik, ringer vi med det samme. 

Du kan stole på os.

BESTIL
TILBUD

Tryk på knappen forneden, udfyld kontaktformularen – så kommer jeg
forbi og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud