fbpx

OlsensPolering

Rengøring af solceller

Rengøring af dine solceller er vigtig for at få det optimale ud af dit anlæg

Det er en god idé at vaske solcellerne fra tid til anden, fordi det kan øge deres effektivitet. Solceller producerer elektricitet ved at omdanne sollys til strøm, og dette kan være mere effektivt, når solcellerne er rene og fri for snavs og skidt. Dette gælder især i områder med meget støv og sand, eller i områder med mange træer og planter, som kan efterlade blade og andet affald på solcellerne. Hvis solcellerne ikke vaskes regelmæssigt, kan snavs og skidt forringe deres evne til at absorbere sollys, hvilket kan påvirke deres effektivitet. Derudover kan skidt og snavs også beskadige solcellerne på sigt. Derfor er det en god idé at vaske solcellerne regelmæssigt for at opretholde deres effektivitet og forlænge deres levetid.

Jeg anbefaler som udgangpunkt altid, at du får vasket dine solceller 1-2 gange om året, omkring April/Maj og igen til August alt efter hvordan pollensæson falder, for at få mest muligt ud af dit anlæg. Dette kan selvfølgeligt være forskelligt fra ejendom til ejendom, derfor vil jeg også altid komme ud og se på opgaven inden jeg giver mit endeligt bud på opgaven.

Prisliste for vask af solceller

Opstart af anlæg (afhænger af om vi også pudser dine vinduer)

Vask af solceller pr. stk. 22,00

Alle priser er inkl. moms

Prisen eksempel forudsætter at solcellerne kan nåes direkte fra jorden. Skal vi op på tag eller stige beregnes der tillæg

Kontakt os for tilbud på dine solceller

Vi tilbyder også vinduespudsning

Lad os stå for at dine vinduer altid er skinnende rene. Hvis du søger en Vinduespudser i Næstved, Ringsted, Haslev, Fuglebjerg eller Kærrebæksminde kan vi hjælpe dig med at få skinnende ruder.

SPAR 25% med servicefradrag

Du vil altid få tilsendt en faktura på mail, som du kan bruge til at trække fra i dit servicefradrag på din årsopgørelse. Er du i tvivl om dette kan du på SKATs hjemmeside: læse mere omkring servicefradrag.

BESTIL
TILBUD

Tryk på knappen forneden, udfyld kontaktformularen – så kommer jeg
forbi og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud