fbpx

OlsensPolering

Vinduespudsning i Fuglebjerg

Er du på jagt efter en vinduespudser i Fuglebjerg? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi er specialister i vinduespudsning i Fuglebjerg og hele Sydsjælland. Vi er stolte af at tilbyde en pålidelig og professionel vinduespudser tjeneste, der giver dine vinduer klarhed og skønhed, uanset om det er i dit hjem eller din virksomhed.

Ved at lade os tage sig af vinduespudsningen sparer du værdifuld tid og energi. Du behøver ikke længere bruge timer på at pudse vinduer, der alligevel aldrig bliver rigtig godt.

Vinduespudser i Fuglebjerg

Derfor skal du vælge os til at vaske dine vinduer

Vi pudser vinduer i Fuglebjerg og disse byer

fuglebjerg by pudser vi vinduer

Vi pudser masser af vinduer på boliger og erhvervslejemål i Fuglebjerg. Vi holder desuden til på det meste af Sydsjælland og kører rundt i disse områder

Er du usikker på om vi kører ud til dig? Kontakt os og lad os se på det sammen.

Hvorfor skal du vælge os til at holde dine vinduer rene i Fuglebjerg

Vi har været i branchen siden 2006 og har derfor masser af erfaring i at samarbejde med kunder.

Bag Olsens Polering står Carina og Kasper, vi har kontor i Næstved, men vi kører ud til det meste af Sydsjælland. Vi ved at det kræver stor tillid at få en vinduespudser – Derfor gør vi meget ud af at skabe tillid til vores kunder. Du som kunde kan altid stole på os, både når det kommer til kvalitet og stabilitet. 

Alle medarbejdere i Olsens polering er blevet grundig trænet op og leverer service i særklasse, hvilket resulterer i tilfredse kunder.

Vi elsker at udvikle os og finde på nye og bedre metoder, materialer og redskaber til vinduespudsning. Dette gør os i stand til at udføre vores opgaver til gavn for vores kunder, vores medarbejdere og miljøet, og alt dette til de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Vi prøver at være så bevidste om miljøet som overhovedet muligt, derfor anvender vi udelukkende Svanemærkede produkter og stræber efter at optimere vores ruter for at minimere transporttid mellem opgaverne.

Det siger nogle af vores dejlige kunder:

Glad, smilende og lige til tiden og mine vinduer er rene og pæne👌 Kan varmt anbefales herfra” 

 

“Hurtig, effektiv og flot arbejde, kan kun give ham den bedste anbefaling med

Hvad er din investering i at få rene vinduer?

Hvis du vil have en helt nøjagtig pris, kan du udfylde vores formular og vi vender tilbage hurtigst muligt med en eksakt pris. Men det er faktisk ikke så dyrt igen at få en professionel vinduespudser. Vi er super hurtige til vores arbejde og derfor får du en ultra skarp pris. Hvis du vil have en indikation på prisniveau starter de her:

Pris på vinduespudsning

*Frapris
130 kr Pr. gang
 • Udvendig pudsning
 • Du vælger selv om du ønsker hver 4, 8 eller 12. uge
 • Priseksempel på et gennemsnitlig hus

Vi tilbyder også Solcellevask

Vi tilbyder også vask af solcelleanlæg. Har du fået solceller installeret på taget, er det super vigtigt at disse holdes rene, så du får det fulde potentiale. Hvis du ønsker at vi også skal klare dine solceller, samtidig med vinduespudsning, er vi den perfekte partner.

Sådan arbejder vi

Vi benytter os bl.a. rentvandsanlæg til at hjælpe med at få det bedste resultat og de flotteste vinduer. Derudover tørrer vi også altid ruderne efter, så vi minimere risikoen for striber eller et mindre godt resultat. Det betyder at du ikke skal gå rundt efterfølgende og tørre op efter os, for det har vi klaret. – Det syntes vi kun er fair.

Har vi en aftale i bogen, kommer vi selvfølgelig til tiden -og skulle der ske noget uventet fx sygdom eller meget trafik, ringer vi med det samme. 

Du kan stole på os.

Vidste du at du kan spare 25 % med servicefradraget når du skal have pudset vinduer?

Jo den er god nok. Servicefradraget fra Skat giver dig mulighed for at trække udgifter til forskellige serviceydelser fra i din skatteberegning. Det gælder fx vinduespudsning.

Sådan gør du hvis du vil bruge servicefradraget:

 1. Vælg en Registreret Udbyder: Find en professionel vinduespudser, der er registreret hos SKAT som en serviceudbyder. Dette er afgørende for, at udgifterne kan kvalificere sig til fradrag.
 2. Få Et Tilbud: Kontakt den vinduespudser som du ønsker, for at få et skriftligt tilbud, der indeholder omfanget af arbejdet og de påkrævede omkostninger. Dette tjener som dokumentation for dine udgifter.
 3. Få Vinduerne Pudset: Lad vinduespudseren udføre arbejdet som aftalt i tilbuddet.
 4. Behold Dokumentation: Gem alle kvitteringer, fakturaer og korrespondance relateret til vinduespudsningen. Dette er vigtigt som bevis, når du senere indberetter udgifterne til SKAT.
 5. Log Ind På SKATs Hjemmeside: Gå til SKAT’s hjemmeside og log ind på din personlige skattemappe.
 6. Indberet Serviceudgifter: I din skattemappe finder du en sektion, hvor du kan indberette dine serviceudgifter. Følg instruktionerne og udfyld oplysningerne om vinduespudsningen, herunder datoen for tjenesten og de samlede omkostninger.
 7. Godkend og Indsend: Gennemgå dine indberettede oplysninger om vinduespudsningen for nøjagtighed. Når du er sikker på, at alt er korrekt, kan du godkende og indsende din indberetning.
 8. Følg op på årsopgørelsen: Efter indberetningens indsendelse vil SKAT behandle din anmodning. Du kan følge op på resultatet ved at tjekke din årsopgørelse, hvor fradraget for vinduespudsning vil blive angivet.

Ved at følge disse trin kan du nemt og effektivt drage fordel af servicefradraget.

BESTIL
TILBUD

Tryk på knappen forneden, udfyld kontaktformularen – så kommer jeg
forbi og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud