fbpx

OlsensPolering

Vi støtter

Vi ønsker at bidrage positivt i vores lokalområde, og derfor sponsorer og støtter Olsens Polering forskellige gode formål.

Team FOG Næstved

Som Prestige Partner i Team Fog Næstved støtter Olsens Polering et af landets bedste basket hold. 

Vi er stolte af vores aftale med Team FOG Næstved. Som i sidste sæson (22-23) spillede sig til en flot 2. plads i Basketligaen.

Holmegaard Glasværks Boldklub

Olsens Polering har valgt at støtte HGB, da klubben har en særlig betydning i lokalområdet. Klubben har stor fokus på deres ungdomsafdeling.

Som en af landets ældste boldklubber med en historie helt tilbage til 1904, kan HGB næste år (2024) fejre sit 120 års jubilæum. 

Nisserne i Næstved

Olsens Polering støtter Nisserne i Næstved, med bidrag til deres Julekurve med julemad.

Nisserne i Næstved startede i 2015 og er en frivillig hjælpe organisation, som blandt andet uddeler julehjælp, håndsrækning til børnefødselsdag samt mad og tøj til folk og familier i nød.

Bidrag til Nisserne i Næstved kan sendes direkte på deres MobilePay 164858

HG Q

HGQ er betegnelsen for den del af Herlufsholm GF (HG) der arbejder med at udvikling af piger fra børnefodbold, over ungdomsfodbold og op til seniorniveau. Det er en projekt der blev startet op i foråret 2022.

HGQ ønsker at være Syd- og Vestsjællands mest attraktive pigeklub, der er i stand til at tiltrække talenter, ikke alene fra Næstved og omegn, men fra det meste af Syd- og Vestsjælland

Peter Bonde tiltræder fra 1. Juli 2024 som Head of Coach i HGQ og får bla. ansvaret for udviklingen af trænerne i HGQ.

BESTIL
TILBUD

Tryk på knappen forneden, udfyld kontaktformularen – så kommer jeg
forbi og sender efterfølgende et uforpligtende tilbud